Ordet er frit: Op på hesten igen, Venstre!

Ordet er frit: Op på hesten igen, Venstre!

16. oktober 2013 - kl. 15:36 - af

Hvor var det pinligt på det seneste byrådsmøde at høre Venstres og borgmesterens ynkelige forklaringer på, hvorfor gælden aldrig har været større i vores kommune, og hvorfor ikke ret meget er lykkedes: ”Venstre har forsøgt”. ”Det er SF’s og de konservatives skyld!”, påstår Venstre. Det er de andres skyld, at Venstres løfte om økonomisk genopretning ikke har kunnet indfries. På samme måde er Venstres løfte om en pulje på 10 mio.kr. til erhvervsudvikling ikke blevet til noget, ”fordi de andre ikke ville”, – siger Venstre.

Ynkelighed og svaghed lyser langt ud af deres argumentation. Nok er det ærligt, men det udstiller også i den grad svaghed og manglende evne til at lede denne kommune som det parti, der har borgmesterposten. Nej, op på hesten, Venstre! Sig nu, hvad I vil udover lønsumsbesparelser og servicereduktion i stedet for at vaske hænder og bruge al jeres energi på at rakke andre partiers politik ned. Der kommer også en dag efter valget. Det der med at tage ansvar – husk det nu!

Svend Erik Floor, Skagen

En kommentar til “Ordet er frit: Op på hesten igen, Venstre!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ordet er frit: Op på hesten igen, Venstre!”

  • Stol på mig Svend Erik, du vil se et scenarie ligesom ved sidste valg, det er ,og har altid kun været et spørgsmål om at rage til sig for magtens skyld ( se bare på landspolitikken ) må de højere magter være vores sjæl nådig .

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Op på hesten igen, Venstre!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER