Ordet er frit: <br>Erhvervspolitik

Ordet er frit:
Erhvervspolitik

15. oktober 2013 - kl. 14:26 - af

Jeg er virkelig glad for at man vil udvide og satse på mange arbejdspladser både i Frederikshavn og Skagen havn det kan komme kommunen meget til gode i fremtiden. Jeg er så også af den opfattelse at vi er nød til at få de små og mellemstore virksomhede mere med på sporet og gøre mere reklame for kommunens arbejdskraft og hvad vi kan. Der går rigtig mange gode håndværkere rundt i kommunen som har lyst til at skabe mere og prøve kræfter. Vi er nødt til at fortælle og skabe godt rygte for iværksættere både i Frederikshavn men så sandligen også i de små lokalsamfund hvor der går mange dygtige og ihærdige håndværkere rundt som har svært ved at finde job.

Uanset hvad og hvor man ønsker at prøve kræfter som selvstændig er vi nød til i kommunen at skabe plasds og udlægge flere erhvervsgrunde rundt i de små samfund og forsøge at få de iværksætterlystne til at komme i gang.

I dagens Danmark er der mange små og nystartede som laver underleverandørarbejde for de store virksomheder som Siemens og Vestas og værfterne og der er mange flere muligheder inden for den branche og det skal vi udnytte bedre i kommunen.

Vi behøver ikke presse eller forsøge at samle industrien i de større byer det kan lige så godt være i en af de små byer i kommunen for der går også dygtige og kvalificerede håndværkere rundt og hvis vi i samarbejde med erhvervslive kan skabe interesse for det vil vi også se udvikling i de små samfund som virkelig har brug for at blive synlige på en positiv måde igen.

Vi står jo også akut og mangler lærepladser til mange af de unge som gerne vil tage en uddannelse og prøve kræfter med fagene men som desværre bare bliver sorteper og mister troen på fremtiden. Der vil også blive brug for dem og derfor er det vigtigt at vi bliver bedre til at tage hensyn og virkelig gøre noget for dem.

Selvfølgelig skal der tages hensyn til miljøet og byen.

Med venlig hilsen

Karl Henrik Hansen
Byrådskandidat Socialdemokratiet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit:
Erhvervspolitik'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER