Hårdt og udfordrende, men grinende morsomt

Hårdt og udfordrende, men grinende morsomt

11. oktober 2013 - kl. 11:24 - af

Mørket har sænket sig over Østvendsyssel og med kurs mod Hørby går mindre grupper af unge mennesker, der har været på en 25 kilometer lang vandretur fra Stagsted Hede ved Jyske Ås, gennem Pajhede Skov og nu skal have flyttet skosålerne hen over de sidste kilometer. Bagerste mand – iført gul sikkerhedsvest – holder øje med gruppen, hvor de mest energiske gør et bravt stykke arbejde for at holde humøret højt også på den sidste del af turen.

De unge er elever på Hørby Efterskole og hjemme på skolen breder duften af varm, kraftig suppe sig i spisesalen og de, der allerede er kommet i hus hygger rundt ved bordene. Hos drengene går snakken om den efterårsemneuge, der nu snart går på hæld. Der har været mange ting på programmet og sporene har sat sig i de trætte kroppe, men alligevel er der kræfter til at opfriske minder fra en uge med mange fysiske aktiviteter og udeliv.

De fleste har fået vandreskoene af, slubret suppen i sig og flere er på vej rundt for at finde den lærer, der har de nøjagtige tider på, hvor lang tid hver af de 16 grupper har været undervejs.

Ved nogle af bordene handler snakken om, at det egentlig var det ikke turen, der var det hårdeste, men i virkeligheden var det det at komme op morges, der trak de længste søm ud. De foregående dage har nemlig ikke været den fysiske udfordringer, og ikke mindst triatlondagen tidligere på ugen har sat sine spor. Dagen, hvor eleverne var ude på de tre discipliner, som hører en rigtig triatlon til. Først var der en cykeltur til svømmehallen i Østervrå, så var det svømning, inden turen igen gik på cykel tilbage til Hørby og 6 km løb, der som den tredje udfordring afsluttede strabadserne.

Når Hørby Efterskoles ’Autumn Adventure’ slutter fredag eftermiddag har eleverne efterårsferie en uge, inden de søndag den 20. oktober vender tilbage til efterskolen i Hørby for at tage fat på næste etape af efterskoleåret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hårdt og udfordrende, men grinende morsomt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger