Konkurrence: Vind billetter til Blues, Beer & BBQ

Konkurrence: Vind billetter til Blues, Beer & BBQ

3. oktober 2013 - kl. 13:55 - af

Lørdag den 12. oktober kl. 17.30 kan man på Skovlyst opleve MIK SCHACK – lige til øllet! + Tim Lothar & Peter Nande i et forrygende ølforedrag/smagning, efterfulgt af ol’-timer blues koncert.

I den anledning bortloddes 3 gange 1 billet til aftenens arrangement. Billetten har en værdi af 595 kr. og alt hvad du skal gøre er, seneste den 6. oktober at svare på spørgsmålet:

Hvad er Mik Schacks rigtige navn?

Svaret sender du til info@saebyavis.dk, og du er med i lodtrækningen. Husk at skrive navn, adresse og tlf. nr. – Vinderen får direkte besked.

Aftenen starter med spisning, og menuen består af: Langtids stegt oksesteg m/sovs, BBQ spareribs, og marineret grillspyd, ovnstegt kartofler, flødekartofler med cherrytomater, og salatbar.

Efter middagen vil TV-værten Mik Schack på en underholdende måde fortælle om sit syn på mad, øl og smagsløg, og publikum skal ikke kun lytte, de skal også smage 5 specielt udvalgte øl.

Det bliver et brag af en stemningsfuld aften, når altmuligmanden Mik Schack, der både kan kalde sig journalist, jazzmusiker, tegner, foredragsholder, tintinolog, radiomand og tv-vært, kommer til Sæby og optræder på slap line i et underholdende foredrag, hvor der indgår velsmagende øl og kontante meninger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konkurrence: Vind billetter til Blues, Beer & BBQ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger