Elefant-ekspert hos Aktive Kvinder

Elefant-ekspert hos Aktive Kvinder

2. oktober 2013 - kl. 11:32 - af

Der er lagt op til en spændende aften i Manegen – Sæby Kulturhus, når Aktive Kvinder i Sæby torsdag den 10. oktober får besøg af dyrepasser Paw Gosmer, Aalborg.

Han vil holde foredrag over emnet ”Blandt Afrikas elefanter” og i den forbindelse også vise billeder fra sine mange ture i Afrika.

Paw Gosmer, der er 41 år, blev i 1990-1993 uddannet som dyrepasser i Aalborg Zoo, hvor han har været ansat siden han blev færdiguddannet. Han arbejder i havens giraf- og elefantafdeling.

Paw Gosmer er kendt som ”Elefantmanden” og beskæftiger sig ikke kun med elefanterne i Aalborg Zoo, men tager også jævnligt til Afrika som rejseleder på safariture, hvor han viser og fortæller om Afrikas vilde elefanter. Ligeledes er han en flittig foredragsholder. I sine foredrag fortæller han om elefanternes enestående verden. Gennem sin foredragsvirksomhed er han med til at sikre, at endnu flere får indblik i det kæmpemæssige dyrs spændende verden, og dermed også, at flere får lyst til at engagere sig i arbejdet med at bevare den vilde afrikanske elefantbestand.

Tilmelding til arrangementet med Paw Gosmer slutter den 6. oktober.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Elefant-ekspert hos Aktive Kvinder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER