Laustsen vil beholde grisene i Danmark

Laustsen vil beholde grisene i Danmark

28. august 2013 - kl. 20:22 - af

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Bjarne Laustsen, der er medlem af udvalget for fødevarer, landbrug og fiskeri mener, der må gøres noget for at forhindre, at slagterikoncernen Danish Crown fyre hundredevis af ansatte på slagterierne.

Ca. 1000 medarbejdere vil miste arbejdet de næste år, hvis landmændene bliver ved med at sende så mange smågrise ud af landet, så både politisk og erhvervsmæssigt, må der gøres noget, så flere grise bliver i landet til slagtning.

Det kunne evt. være billig spildevandsafgift, en miljøregulering så der kan avles flere grise og så siger Laustsen til P4Nord: ”Pensionskasserne kunne også komme ind med kapital til udvikling af svinesektoren”.

Den nordjyske politiker opfordre til bredt politisk samarbejde for at hjælpe landmændene, så grisene bliver i landet og bliver fedet op her indtil de skal slagtes, hvilket selvfølgelig også skal ske på det nærmeste slagteri.

Landmændene vælger i dag at køre smågrisene til Tyskland, da omkostningerne i dag er for store i forhold til den afregning, som man får fra de danske slagterier.

En kommentar til “Laustsen vil beholde grisene i Danmark” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Laustsen vil beholde grisene i Danmark”

  • Karl Henrik Hansen

    Kan kun give Bjarne ret. Vi må ikke miste mere. Vi har så sandeligen nok der går arbejdsløs og som meget gerne vil have et job. De kæmper både med belastningen over at være arbejdsløs og kampen om at finde et nyt job. Vi må og skal finde en fornuftig løsning så vi beholder arbejdspladserne i Danmark.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Laustsen vil beholde grisene i Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER