FDF indbyder til Åbent Hus og indvielses reception

FDF indbyder til Åbent Hus og indvielses reception

26. august 2013 - kl. 9:14 - af

Kære støtter, venner, gamle medlemmer og naboer, sådan lyder det fra FDF i Sæby, der efter flere års arbejde har fået et nyt kredshus på Sølystvej 8. Uden al deres hjælp var det ikke lykkedes.

Derfor vil de gerne invitere til Åbent Hus og Reception, lørdag den 7. september kl. 14. Samtidig holder FDF i hele Danmark, og også i Sæby, “Legens dag”, hvor de sætter fokus på at lege og have det rart med hinanden.

Tag derfor gerne børn/børnebørn med, der er plads til alle, og børnene er råstoffet, såvel i FDF som i hele samfundet. I FDF vil de gerne give deres bidrag til, at de kommende generationer bliver ansvarsbevidste samfundsborgere, der har blik for både det nære, og de store perspektiver.

Mød dem også på facebook https://www.facebook.com/FDFsaeby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FDF indbyder til Åbent Hus og indvielses reception' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER