Book din egen tid i skadestuen <br>…

Book din egen tid i skadestuen

26. august 2013 - kl. 9:49 - af

Træt af at sidde i venteværelset på skadestuen og ikke vide, om du kommer til om to minutter eller om en time?
Så er der godt nyt. Nu bliver det nemlig muligt at booke tid online til skadestuebesøg og til røntgen ved samtidig skadestuebesøg på Sygehus Vendsyssel.

Fra 1. september giver Sygehus Vendsyssel mulighed for, at borgerne selv kan booke tid i skadestuen.

Flytte patienter til mindre travle perioder
Det giver flere fordele både for patienterne og sygehuset:

– Først og fremmest så gør vi det nemt for patienterne at finde en tid, der passer i deres øvrige gøremål. Det giver en fleksibilitet, som mange ønsker. Desuden undgår patienterne at tilbringe eventuelt ventetid på sygehuset, men kan blive hjemme, indtil det er deres tur, siger klinikchef Kjeld Damgaard og fortsætter:

– Samtidig håber vi, at det kan være med til at flytte nogle patienter fra om eftermiddagen, hvor vi ofte har travlt i skadestuen, til om formiddagen, hvor knap så mange henvender sig. På den måde kan vi udnytte sygehusets ressourcer bedre og patienterne kan komme hurtigere til.

Når patienten er henvist af egen læge eller vagtlæge, kan de fra 1. september gå på www.bookdintid.nu eller gå via sygehusets hjemmeside www.sygehusvendsyssel.rn.dk og klikke på ”Book din tid” og finde ledige tider.

Allerede tilbud om blodprøver og EKG
Tilbuddet om selv at booke tid på sygehuset findes allerede på Klinisk Biokemisk Afsnit. Her kan borgerne bestille tid til blodprøvetagning og EKG (elektrokardiografi).

Man skal oprettes som bruger for at kunne booke tid. Det gør man ved at udfylde en formular med sine personlige oplysninger første gang, man besøger www.bookdintid.nu. Derefter har man adgang til at booke tider til:

· Skadestuen
· Røntgen ved samtidig skadestuebesøg
· Blodprøvetagning
· EKG- måling

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Book din egen tid i skadestuen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER