Frederikshavn Kommune er blandt landets hurtigste

Frederikshavn Kommune er blandt landets hurtigste

25. august 2013 - kl. 14:32 - af

Når en landmand vil ændre på sin besætning i eller udenfor staldene, skal det godkendes af kommunen, men tiden det tager at sagsbehandle husdyrsagerne i kommunerne er meget forskellige.

Der er en meget stor forskel på, hvor lang tid nordjyske kommuner bruger på at sagsbehandle landmændenes husdyrsager. I følge en statistik fra 2012 fra Miljøstyrelsen bliver sagerne i gennemsnit ekspederet på 106 dage i Frederikshavn Kommune, mens det i Brønderslev og Jammerbugt kommuner tager næsten fire gange så lang tid – henholdsvis 379 og 374 dage.

Frederikshavn Kommunes sagsbehandling i husdyrsager er således tredje bedst i hele landet. Forklaringen er enkel: ”Det handler om at have folk nok – en bevidst indsats med tilstrækkelig mange ansatte til at kunne gøre det hurtigt”, siger formanden for Plan- og Miljøudvalget, Venstre-politikeren John Christensen til P4Nord.

Den gennemsnitlige sagsbehandlingstid i ni nordjyske kommuner var 298 dage i 2012, mens den på landsplan var 303 dage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune er blandt landets hurtigste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER