LOOP går til kamp mod den lidt for gode sommerferie

LOOP går til kamp mod den lidt for gode sommerferie

22. august 2013 - kl. 12:51 - af

Nu er det tid til at komme i gang igen efter sommerens angreb på form og kondi.

For mange af os er sommerferie og sommertid tæt forbundet med afslapning og god mad og drikke. Og det kan sætte sine spor på kroppen. Det er baggrunden for, at LOOP Sæby, Sophus Falcksvej 1 i Sæby inviterer til Åbent Hus fredag den 30.august fra 10-16, lørdag den 31. august fra 10-14, hvor der på samme tid afholdes reception for at markere ejerskiftet i LOOP Sæby, samt søndag den 1. september fra 10-14.

”Det kan være svært at bevare motivationen for at træne i de dejlige, lyse sommermåneder. Hvis der så samtidig bliver hygget lidt rigeligt over grillen og drukket et ekstra glas rødvin, så kan det også være svært at komme i gang igen. Der kan være behov for et lille skub, og det prøver vi at give med Åbent Hus og et godt tilbud i LOOP”, fortæller indehavere af LOOP Sæby Susanne Trangeled og Lisa Farum Kristiansen.

Ved Åbent Hus arrangementet vælger man selv, om man bare vil kigge eller man har lyst til at prøve træningscirklen. Ønsker man at prøve, kan en gratis prøvetime bookes på tlf.nr 4174 6210. LOOP Sæbys instruktører er klar til at fortælle om principperne i den særlige cirkeltræning og til at guide gæsterne rundt ved de 16 forskellige træningsstationer.

Er man interesseret i at prøve træningscirklen, så kræver det bare noget behageligt tøj man kan bevæge sig i. Træningstøj, joggingtøj eller en gammel T-shirt. LOOP er for alle, og man kan komme lige, som man er. De har også stor succes med deres afskærmede kvindecirkel, som giver flere mod på at komme i gang.

I LOOP er al træning lagt an på de unikke fordele ved den afvekslende cirkeltræning. Resultatet er en træningscirkel med 16 udvalgte fitness-maskiner, der tilsammen giver en balanceret træning af hele kroppen. Både fysik og kondition.

Turen rundt i cirklen foregår uden ventetid, da alle skifter til næste øvelse ved et bestemt lydsignal. Og man kan træde ind i cirklen, hvor der er plads. Der er sat 45 sekunder af til hver øvelse, inklusiv skiftetid.

LOOP tilbyder et enkelt og fleksibelt træningskoncept, der giver bedre form til alle – fra den uøvede og utrænede motionist til den seriøse idræts­udøver. Man får trænet alle muskelgrupper på kun 24 minutter uden ventetid. Det gør LOOP ideelt til folk, der gerne vil motionere, men har svært ved at finde tiden.

For mere information om LOOP kontakt LOOP Cirkeltræning Sæby på 41 74 62 10 eller lfk@loopfitness.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOOP går til kamp mod den lidt for gode sommerferie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger