Det lokale forretningsliv bakker op om Red Barnets indsamling

Det lokale forretningsliv bakker op om Red Barnets indsamling

22. august 2013 - kl. 9:55 - af

Søndag den 1/9 holder Red Barnet landsindsamling. Kalhøj, Bella Donna og Torvekroen er med i optakten til indsamlingen og stiller boder op på torvet om lørdagen, hvor der er gode tøjtilbud og slush-ice til børnene. Overskuddet fra salget går til Red Barnet.

Temaet for årets landsindsamling er ”Stop Volden mod børn”. Pengene fra årets landsindsamling går til Sierra Leone, hvor der blandt andet arbejdes med at få børn ind i skolemiljøet. Når børnene kommer i skole får de en ny begyndelse, de kommer væk fra gademiljøet og får en chance for at få en uddannelse. Red Barnets børneklubber i Sierra Leone giver børnene et afbræk fra hverdagens mange opgaver. I klubberne lærer børnene, at de faktisk har rettigheder, og de lærer at sige fra i forhold til vold.

Kalhøj, Bella Donna og Torvekroen bakker op om det gode formål
Hans Ole fra Kalhøj, Helle fra Bella Donna og Torben fra Torvekroen har valgt at bakke op om den gode sag. Der vil blive sat boder op på torvet dagen før landsindsamlingen – lørdag den 31/8. Der vil være gode tilbud at finde lover Helle fra Bella Donna og Hans Ole fra Kalhøj. Kitte Walsted og Tina Christensen, der begge er frivillige for Red Barnet, hjælper med tøjsalg og salg af slush-ice fra Torvekroen til børnene.

Vi mangler indsamlere – kom og vær med!
”Selvom vi hvert år har mere end 40 indsamlere, så er der rigtig mange ruter i Sæby, der ikke er besatte,” fortæller Tina Christensen, der er koordinator for Red Barnet i Sæby. ”Det er ærgerligt, for vi ved, at mange mennesker gerne vil bakke op om børnene. I gennemsnit indsamles der 1000 kr. på hver rute, og det beløb kan sende to børn i skole i Sierra Leone. Derfor håber vi, at vi kan få de voksne sæbynitter med ud at samle ind i et par timer. Tag din veninde, mor eller far, svigermor, mand eller børn med ud på en rute – det er faktisk rigtigt hyggeligt og det tager kun 2-3 timer!” slutter Tina.

Mange lokale bakker op
Der er også god opbakning fra det lokale på selve indsamlingsdagen. Til indsamlerne er der lodtrækning om 4 fribilletter til Svømmehallen, 2 gavekort til Svends Pizza, 10 gavekort til Hedebo Minigolf, 2 billetter til Sæby Bowling, 2 guf-billetter til Palads 123, 1 tur i wellness området på Hotel Viking og 2 chokoladegaver fra Torvets Chokolade. Indsamlere kommer hverken tørstige eller sultne hjem fra landsindsamlingen: Der er frugt fra Rema1000 og vand fra SuperBrugsen til alle indsamlere!

Faktabox
Tilmeld dig på www.redbarnet.dk, sms INDSAMLER til 1220 (så bliver du ringet op) eller ring til Red Barnet på 35 36 55 55. Eller mød op den 1. september på Sæby Turistkontor, Algade 14 i Sæby kl. 09.30. Aflevering af bøtter efter indsamlingen og optælling foregår i Spar Nords lokaler fra kl. 12.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det lokale forretningsliv bakker op om Red Barnets indsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger