Nu er porrerne klar til grillen<br>…

Nu er porrerne klar til grillen

18. august 2013 - kl. 9:56 - af

Sæby Y´s Men´s Club dyrker også i år, traditionen tro, over 10.000 porrer. Den gode sommer har været rigtig godt for porrerne. Klubbens medlemmer kunne ved årets sidste rensning konstatere, at der allerede nu er store porrer til en hyggelig grilaften eller letkogte med smør.

”Y´S Men’s klubben sælger, som de tidligere år, porrer på Sæby Torv fra begyndelsen af september måned, men kan forinden bestilles ved Georg Thomassen på tlf. 9886 4738”, fortæller Ernst Hansen fra Sæby Y´s Men`s Club.

Man kan evt. også søg på nettet – ”porrer på grill” – og se de lækre retter med grillede porrer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er porrerne klar til grillen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER