Den lokale fotoforretnings gode service bliver endnu bedre

Den lokale fotoforretnings gode service bliver endnu bedre

17. august 2013 - kl. 12:27 - af

Du kender sikkert din lokale Click butik for den gode service, og det store udvalg indenfor billeder og kameraer. Siden januar har forretningen også kunnet tilbyde senior-pc konceptet fra DUKA-pc.

Med introduktionen af smartphones og tablets, er hverdagen blevet radikalt ændret i forhold til tiden med trykknap-mobilen og den stationære pc. Brugerne er blevet mere mobile, og antallet af de services man kan få adgang til via apps er eksploderet. Det betyder også at afhængigheden af mobile enheder er steget, og når den så går i stykker sker katastrofen.

Det råder Click nu bod på ved at tilbyde sine kunder reparation af smartphones og tablets, i samarbejde med Restore.dk i Esbjerg.

Det betyder at du nu kan indlevere din smartphone eller tablet til reparation om mandagen, og have den tilbage allerede onsdag. Reparationen udføres med de bedste materialer, af specialuddannede reparatører på Restore.dks værksted i Esbjerg. I nogle tilfælde vil du enda kunne afhente dit produkt samme dag, da de mest gængse modeller repareres lokalt i butikken og naturligvis med 2 års garanti.

Samtidig udvider Click forretningsområdet, med et sortiment af tilbehør indenfor covers og ladere m.m. til de meste udbredte modeller. Disse spændende ting kan ses i butikken fra medio næste uge, oplyser indehaver Henrik Christensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den lokale fotoforretnings gode service bliver endnu bedre ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger