Du kan stadig nå at redde liv<br>…

Du kan stadig nå at redde liv

14. august 2013 - kl. 10:01 - af

Projektet Parat til Hjertestart i Frederikshavn Kommune slutter ved udgangen af oktober i år, men projektet vil gerne minde borgerne om, at det stadig er muligt at bestille et gratis læringssæt, hvis man endnu ikke har lært at redde et liv.

I april 2012 lød startskuddet for Parat til Hjertestart i Frederikshavn Kommune. Projektet arbejdede ud fra devisen ’Dine hænder kan redde liv – kan du?’, og havde til formål at styrke borgernes kendskab til hjertestart ved hjertestop. Nu er projektet tæt på målstregen med over 8000 borgere, fordelt i hele kommunen, som er ejer af et gratis læringssæt og er uddannet i genoplivning samt brugen af en hjertestarter.

– Vi har haft nogle rigtig gode måneder her i kommunen med flot opbakning fra alle. Det er rigtig positiv at Frederikshavn Kommune vil fortsætte med at kalde hjemmeplejen ud til hjertestop efter projektets afslutning. De gratis kurser til borgerne slutter dog 1.oktober, så vi kan lige nå at få de sidste med. Kom endelig frem – alle jer, der endnu ikke har lært livreddende førstehjælp. I kan få gratis kursus til udgangen af september måned. siger Jyta Popik, Lokal projektleder i Parat til Hjertestart

Det kan være afgørende vigtige sekunder at kunne yde øjeblikkelig og korrekt hjælp, hvis en person får hjertestop.

Det tager under en time, og det er nemt at lære, hvordan man genopliver et menneske med hjertestop. Det gratis læringssæt består af en dukke og en lærings-dvd, som man kan tage med hjem og lære foran fjernsynet. Så der er ingen undskyldning for ikke at lære livreddende førstehjælp.

For yderligere oplysninger og bestilling af læringssæt
Kontakt:
Parat til Hjertestart
tlf.: 29 11 20 22

Læs mere på: www.parattilhjertestart.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Du kan stadig nå at redde liv
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger