3 gode tilbud fra Syvsten og Omegns borgerforening

3 gode tilbud fra Syvsten og Omegns borgerforening

13. august 2013 - kl. 11:11 - af

Torsdag den 15. august kl. 19,00 er der cykeltur. Man mødes ved anlægget, og cykler en tur til Ørtoft, hvor man besøger Klatrecentret. Der vil være mulighed for at afprøve de forskellige klatreaktiviteter en mindre betaling skal påregnes, der vil kunne købes forfriskninger. En tur for alle både voksne og børn alle er velkommen.

Lørdag den 17. august kl. 18.00  Er der spis sammen i Anlægget. Du skal bare selv medbringe den nødvendige mad. Der er varme på grillen, og forfriskninger kan købes. Teltet er opstillet en aften for store og små.

Søndag den 18. august kl. 11,00 er der Friluftsgudstjeneste i Anlægget. Efter gudstjenesten er der forskellige legemuligheder for børn og tag madkurven med så det bliver en hyggedag for hele familien. Der er kirkekaffe efter gudstjenesten og er vejret dårligt går de i teltet.

For øjeblikket lukker de for aflevering af grenaffald på bålpladsen – respekter venligst dette.

Man vil i løbet af eftersommeren afbrænde resterne af Sct. Hans bålet.

Der vil senere blive meddelt, hvornår der evt. til næste år kan afleveres afklippede grene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3 gode tilbud fra Syvsten og Omegns borgerforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER