Harmonikafinale ved åen <br>…

Harmonikafinale ved åen

9. august 2013 - kl. 9:32 - af

Agersted Harmonikaklubs medlemmer er efterhånden ved at være kendte ansigter i Voerså og omegn. Hele sommeren har de brugt jollehavnen til øveaften hver torsdag. Sidste øveaften var torsdag 8. august, og denne gang var det den gamle krogrund ved åen, der blev brugt som øvested.

Byens foreningstelt, som var blevet brugt på Voerså Stadion i sidste uge i forbindelse med idrætsugen, blev stillet op på krogrunden, og folk valfartede til torsdag aften. Teltet var stuvende fuldt, og flere benyttede da også det gode vejr til at sidde udenfor på terrassen, og ved de opstillede borde og bænke på stedet.

Og spillet blev der med harmonikaer, trommer, kontrabas, guitar og forsang ved Reinhardt Frahm.

Publikum sang med for fuld hals, og bestemte ud fra sanghæfter på bordene hvilke numre der nu skulle spilles – og forslagene var mange. En smukkere finale klods op ad åen på sommerens øveaftener kunne man næsten ikke tænke sig.

I den lille bar i teltet, havde medlemmer af Voerså Borgerforening sørget for kaffe, te, øl, sodavand og kage, mens der udenfor blev bagt middelalderpandekager, der blev serveret med lækkert syltetøj til.

De fleste af publikummer, der sommeren igennem har opsøgt øveaftenerne, har været af det grå guld – folk i deres tredje alder, men de har alle hygget sig med sang og musik hver gang. Opfordringer skortede det da heller ikke på, da aftenen var forbi. En ældre kvindelig gæst fra Sæby mente da helt bestemt og håbede på, at der også næste år ville finde et samarbejde sted, så der kunne høres harmonikamusik i byen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harmonikafinale ved åen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER