Samling af aktiviteter og faciliteter

Samling af aktiviteter og faciliteter

8. august 2013 - kl. 11:46 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående indlæg fra Byrådskandidat for Venstre, Tommy Thomsen.

Som det har været beskrevet i Nordjyske skal der i efteråret udarbejdes en ny struktur for Kommunens foreningsfaciliteter.
Det bekymrer bl.a. Jens Hedegaard Kristensen sig for landsbyernes aktivitetsniveau, hvis faciliteterne bliver samlet på færre matrikler.
Selvfølgelig skal vi passe godt på landsbyerne, men jeg tror ikke man skal være bange for forandring hvis man som aktivt medlem kan se en fordel for ens forening og at byen udvikler sig. Det er et kendt faktum at der bliver færre indbyggere overalt i vores Kommune. Hvis ikke vi kender vores besøgelsestid og får samlet alle gode kræfter i bæredygtige enheder på fritidsområdet bliver det endnu vanskeligere at få ildsjælene til at kæmpe for det de nu brænder for.

Når det handler om engagerede foreningsfolk, handler det også meget om her og nu følelser. Personlig glemmer jeg ikke hvor vanskeligt det var for en del år siden at få opløst Sæby Old Boys fodbold for at samle sig omkring I.F. Skjolds hold. Set i bakspejlet var det den helt rigtige beslutning og sådan ved jeg også andre foreninger må reagere for at kunne stille hold. I takt med at udnyttelsesgraden mindskes og bygningerne forældes og får behov for renovering vil det være oplagt at tænke nyt og samle resurserne i færre multi-enheder, hvor flere aktiviteter kan samles i.

Samarbejdet foreninger imellem kan foreningslederne bedst selv klare, men når vi taler om ændringer af bygninger og arealer som kræver større investeringer, må Kommunen på banen og give nogle økonomiske incitamenter, hvis den kommende struktur skal blive en succes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samling af aktiviteter og faciliteter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER