Tjen lommepenge ved korsang<br>…

Tjen lommepenge ved korsang

6. august 2013 - kl. 0:03 - af

”Heavenly D” er Albæk og Lyngså kirkers ungdomskor, som optræder ved gudstjenester og andre kirkelige arrangementer. Hidtil har koret, der består af børn i skolealderen, været ulønnet, men nu er der mulighed for at tjene lommepenge ved siden af sin skolegang. Børnene tilbydes nu et beløb pr. korprøve, gudstjeneste og pr. arrangement.

Pengene drysser ikke ned i lommerne på børnene bare på grund af man melder sig til. Der skal også gøres en indsats. Har den enkelte ikke en sangtone i livet, er der mulighed for at få det lært.

Læreren, Dina Flyvbjerg Ledet, er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium, underviser på Frederikshavn Musikskole og kirkesanger ved Albæk og Lyngså kirker, så der skulle være gode muligheder for at dygtiggøre sig indenfor sangverdenen.

Det er gratis at deltage, og undervisningen starter torsdag 22. august i Stensnæsskolens musiklokale i Voerså fra 14.30 – 15.30. Herefter er det hver torsdag samme tid.

Hvis man nu skulle være interesseret, kan både skolepiger- og drenge kontakte Dina Flyvbjerg Ledet på mobil 30 61 80 84 eller på mailadressen flyv_bjerg@hotmail.com.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tjen lommepenge ved korsang
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger