Efterlysning: Har nogen set vores kat Aslan? OPDATERET

Efterlysning: Har nogen set vores kat Aslan? OPDATERET

6. august 2013 - kl. 0:02 - af

Aslan er 13 uger, og vi har kun haft ham i 1 uge. Han er sprunget ud af vores vindue søndag formiddag, og har fulgt efter vores naboer på gå tur ned til Harmonien/Sdr. Ringvej. Vi bor på Søndermarksvej 33. Aslan er en rød stribet hankat, med hvide Poter.

Har du set ham, kan du kontakte Per L. Pedersen på tlf. 9892 0071 eller 2810 5368.

OPDATERING:
Katten er fundet i god behold og hjemme hos familien igen:-)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterlysning: Har nogen set vores kat Aslan? OPDATERET' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER