Perfekte rammer for den fedeste havefest i Dybvad

Perfekte rammer for den fedeste havefest i Dybvad

5. august 2013 - kl. 12:48 - af

Lørdag var det igen blevet tid til Dybvad Open Air, den 9. af slagsen.
Alt var klappet og klar til endnu et forsøg på at rette op på de sidste par års røde tal.

En vifte af gode danske kunstnere, såsom Johnny Madsen, Queen Macine, Øster Gasværk og Danser med Drenge, var sat på programmet, så der var musik for en hver smag set udfra det ønskede kundesegment.
Og de leverede alle en fantastisk oplevelse og sikke et punktum med Danser med Drenge, der både fik folk til at synge med, men også leverede skønsang så det gav gåsehud.

Udover det var vejrguderne helt på Open Air’s side med let sol og ikke mange dråber vand, så basis for succes var bestemt til stede. Alligevel kunne en af de bærende kræfter bag Open Air, John Nepper, godt have ønsket sig en bedre start. “Vi kunne godt have tænkt os at sælge lidt flere forsalgsbilletter, således grundlaget var på plads, men det er svært at trække folk til salgsstederne, før de har set en brugbar vejrudsigt og hørt, hvem der ellers vil med, men når det er sagt, kan vi ikke ønske os et bedre udgangspunkt end i år. Hvis det ikke lykkes at få overskud denne gang, er det meget tvivlsomt, om det nogensinde kommer til at lykkedes igen. Men vi er kommet rigtig godt fra start rundt på pladsen, og folk er mere tørstige, end de har været tidligere, så jeg håber, det kan opveje de billetter vi mangler at sælge”, sluttede John Nepper.

Det endelige besøgstal lå tæt på 2012, så det bliver spændende at få de endelige tal, når alt er gjort op, men mon ikke der skal være 10 års jubilæum i Søparken i 2014. Den fornemmelse fik man i hvertfald fra årets konferencier, der rørte lidt ved emnet under lørdagens koncert.

Herunder kan stemningsbilleder fra årets havefest i Søparken ses…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Perfekte rammer for den fedeste havefest i Dybvad ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER