Open by Night konkurrence hos Sanne C

Open by Night konkurrence hos Sanne C

5. august 2013 - kl. 0:03 - af

Fredagens Open by Night hos Sanne C bød endnu engang på en konkurrence, denne gang var det 2 x spa/brunch ophold på Hotel Viking, der var på spil. Hele fredagen kunne man komme forbi butikken og deltage i konkurrence, og det var der rigtig mange der gjorde. Tak til alle dem som deltog i konkurrence. De heldige vindere blev trukket ud lørdag, og det var 2 overraskede, men glade kunder Sanne C fik fat på i telefonen. Camilla Agerbak Andersen og Tove Thomsen var de heldige vindere af gavekortene til Hotel Viking.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Open by Night konkurrence hos Sanne C' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER