Det dufter allerede af fest i Dybvad

Det dufter allerede af fest i Dybvad

2. august 2013 - kl. 11:03 - af

Torsdag eftermiddag, var dagen, hvor de første lastbiler og andet tungt grej ankom til Søparken i Dybvad.

En stor del af de frivillige var også kaldt til stedet, og de skal nu bruge de næste dage på at få endnu en stor koncertoplevelse stablet på benene. Trods modvind i økonomien de sidste mange år, var optimismen og troen på at det i år bliver anderledes i top. Der blev gået til opgaverne med krum hals, og hurtigt kunne man genkende omgivelserne, der igen danner rammen om årets udgave af Open Air.

Hegn, telte, borde og bænke, mange ting fandt hurtigt deres vandte pladser, og det var derfor også med stor tilfredshed, at torsdagens arbejde kunne indstilles allerede kort efter spisetid. Nu var det kun at se frem til fredagens opsætning af den store scene og de mange andre ting, der skal til for at afvikle et arrangement af den størrelse. Og igen kunne man se lysten til at gøre en forskel lyse ud af de frivillige, da de blev spurgt om, hvem der ville møde igen fredag. Alle nikkede anderkendende, og hurtigt var de 10 mand, der skulle bruges til sceneopsætningen fundet.

Så i dag fredag fortsætter opstillingen, til det der bliver årets største havefest, og arrangørende oplyser, at der forsat kan købes billetter hos de tidligere nævnte udsalgssteder, men også ved indgangen til Søparken i morgen lørdag.

Hvis nogen skulle have glemt hvem der spiller og hvornår, så opfrisker vi lige det fulde program herunder – et spændende og alsidigt program, der på scenen sluttes af med ”Danser med Drenge”, der kan få sanglysten og gåsehuden frem hos de fleste.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det dufter allerede af fest i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger