Lokalt ansigt får snart debut på TV2Nord

Lokalt ansigt får snart debut på TV2Nord

1. august 2013 - kl. 20:56 - af

TV2/Nord har i dag sagt goddag til to nye praktikanter, som seerne senere på året vil komme til at stifte bekendtskab med både ”i marken” og på TV.

De to praktikanter Josefine Brader , som stammer fra Brønden og Mike Bunde, som er fra Brandby ved Farsø, kommer begge fra Journalisthøjskolen i Aarhus, hvor de har læst i 1 ½ år, og nu skal de så være på TV2/Nord i yderligere 1 ½ år, inden turen igen går tilbage til skolebænken i Aarhus i endnu et år.

Morten Pedholt, som er tovholder på projektet fortæller: ”Den første måned bliver en intromåned, hvor praktikanterne kommer med de erfarne journalister rundt. Herefter skal de to i gang med selv at forsøge sig med at lave indslag til TV, og til efteråret skal de på kursus for at lære, det man kalder speak tale, lære at skrive manus til TV, klippe indslag, og sidst på efteråret skulle de så gerne være klar til selv at gå direkte på TV med et indslag.
Til foråret er der planlagt en studietur til København, hvor vi besøger forskellige redaktioner, som vi arbejder sammen med til daglig. Det bliver travle måneder, men vi er sikre på, det bliver en gevinst for stationen”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokalt ansigt får snart debut på TV2Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER