Lynnedslag mulig årsag til brand i maskinhus

Lynnedslag mulig årsag til brand i maskinhus

30. juli 2013 - kl. 21:52 - af

Kl. 18.41 rykkede Falck fra Sæby – og Østervrå ud med to sprøjter og en tankvogn til en brand på Tryvej i Østervrå. Her var der gået ild i et maskinhus, som var total overtændt, da Beredskabet nåede frem, hvorfor der også blev tilkaldt en tankvogn fra Frederikshavn.

Indsatsleder Dorte Krogh fortæller, at maskinhuset, som var fyldt med halm, maskiner og tilbehør til maskinerne ikke stod til at rede, og at deres primære opgave derfor var at holde ilden begrænset til maskinhuset, så ilden ikke bredte sig til andre bygninger eller arealer.

Ilden er endnu ikke slukket, og årsagen til branden kendes på nuværende tidspunkt ikke med sikkerhed.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lynnedslag mulig årsag til brand i maskinhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER