Pas på tyveri – også selvom det er sommer

Pas på tyveri – også selvom det er sommer

29. juli 2013 - kl. 14:44 - af

Natten mellem torsdag og fredag blev der fra Sæby havn fjernet en gummibåd med påhængsmotor. Gummibåden var fastgjort til en lystyacht.
Mindre end et døgn senere blev yderligere en båd stjålet. Denne gang en glasfiberjolle, og natten mellem mandag og tirsdag blev yderligere en jolle, der lå fortøjet 200 m ude i vandet stjålet.

Fra Lyngså har politiet ligeledes modtaget en anmeldelse om, at en jolle er blevet fjernet. Her er tyveriet sket i mellem den 1. juli og 23. juli, og politiet tror, der kan være en sammenhæng med tyverierne fra Sæby Havn.

På Sæbygårdsvej er der lørdag kl. 18,55 blevet opbrudt et soveværelsesvindue, men det ser ikke umiddelbart ud til at der er fjernet noget.

Det kan være farligt med åbenstående vinduer i bilen om natten. Det måtte en mand på Gl. Ålborgvej sande. Natten mellem fredag og lørdag har en person kunnet få armen gennem det åbne vindue og har fjernet en GPS’er af mærket Prestige og et USB stik.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas på tyveri - også selvom det er sommer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER