Varm modtagelse af Bamses Pub<br>…

Varm modtagelse af Bamses Pub

27. juli 2013 - kl. 12:22 - af

Sommervarmen og lokalområdet tog særdeles godt imod den genopståede Bamses Pub i Østervrå. Helt overvældende lyder det fra de tre indehavere!

Den skønne solrige sommer har på en måde overhalet de tre ejere af Bamses Pub, Søren, Lasse og Mogens, som i sidste øjeblik fik planerne om en hyggelig gårdhave realiseret i lyntempo, og den blev flittigt brugt allerede på åbningsdagen i fredags, hvor der lige fra middag var fuld knald på. Til dagen var der hyret ekstra hænder i baren, og de havde nok at se til. Måske var det også de fristende åbningstilbud med meget moderate priser på øl og vand, og en time sidst på eftermiddagen helt gratis, der fik strømmen af gæster til at fortsætte ufortrødent. Lige efter dette tiltalende tilbud, var der arrangeret ægte pølsevogn i baggården, også til ren foræringspris, og der var rigtig god omsætning på de lækre pølser med brød og tilbehør.

Far- og sønprojekt
De – Mogens, Lasse og Søren med det fælles efternavn Jensen, far og sønner, har ellers haft knald på i de sidste 14 dage for at få alt færdigt til åbningen af det nyerhvervede værtshus og pub – lige midt på hovedgaden i Østervrå. – Ja, der har godt nok været travlt, men jeg synes også, at vi har fået et godt resultat ud af det, lyder det fra far Mogens, som skynder sig at understrege, at der stadig skal arbejdes på projektet. De tre gange Jensen har i fællesskab købt den tidligere pub, som nu er genopstået i sin oprindelige skikkelse af Bamses Pub. Et hyggeligt lille værtshus, hvor der også er mulighed for at tage et pot billard, mens man hygger med vennerne.

Et sted for alle
Dagens mange gæster var en god blanding af generationer, og det glædede ikke mindst Mogens Jensen. – Det er rigtig skønt at se så mange forskellige aldersgrupper, for det er lige netop det, vi håber på, at Bamses Pub kan blive, et sted for alle, understreger Mogens Jensen, mens han fortsætter sin runde både ude og inde for lige at veksle et par ord med de mange gæster, og fortælle dem, at der nu er gratis pølser i baggården og flere drikkevarer i baren.

I første omgang vil åbningstiden på Bamses Pub bliver fra torsdag til søndag, og gæsterne vil først og fremmest kunne møde far Mogens bag bardisken, men selvfølgelig vil Lasse og Søren også tage del i opgaven.

Det særlige åbningstilbud fortsætter lørdag og søndag.

ÅB

En kommentar til “Varm modtagelse af Bamses Pub
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Varm modtagelse af Bamses Pub
…”

  • Mogens Jensen

    Tusind tak til alle “Bamses venner” for den overvældende modtagelse vi fik ved genåbningen af Bamses Pub. Tak for alle de fine gaver, blomster og pæne ord om stedet. Venlig hilsen Lasse, Søren og Mogens – Tak for besøget og på gensyn.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Varm modtagelse af Bamses Pub
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER