Die Herren – en fantastisk koncert med alle aspekter

Die Herren – en fantastisk koncert med alle aspekter

26. juli 2013 - kl. 9:43 - af

”Torsdag aften blev lige som vi kunne ønske det”. Sådan lød det fra Lanternens indehaver Michael Christensen.

En stort set total fyldt gård dannede rammerne om endnu en Die Herren koncert, og mon ikke der kommer en også i 2014?

I hvert fald blev det for mange en uforenelig og uforglemmelig sommeraften med god mad, leveret af Dennis fra Frk. Madsen, god musik og ikke mindst samhørighed blandt de mange der var med.

Bandets forsanger gjorde ganske enkelt sit ypperste, for at det igen blev en vaske ægte havefest, og igen i år lykkedes det med fællessang og kontakt hele vejen rundt med de mange gæster under hele koncerten, at få pakken fyldt.

Kendte U2 sange i massevis, som fik de mere end 300 tilhører både til at danse, synge og klappe til hver en strofe. Og som om det ikke var nok, ventede der en overraskelse, som kunne få selv en garvet restauratør til at synke en ekstra gang, måske fordi han netop samme sted for år tilbage stod i samme situation.

Det blev til frieri for åben skærm torsdag aften i gården og med hjælp fra forsangeren i Die Herren, blev det til en følelsesladet en af slagsen, der på alle måder fik den opmærksomhed den fortjente. To mennesker gav hinanden deres “JA” på scenen og forsangeren apellerede til fællessang for dem, og sådan blev det.

Så uden nogen form for slinger i valsen, blev det til en kæmpe succes på trods af, at regnbygerne truede med at ødelægge det hele tidligere på dagen.

En kommentar til “Die Herren – en fantastisk koncert med alle aspekter” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Die Herren – en fantastisk koncert med alle aspekter”

  • et kunne høres helt til Sulbæk, så håber det var et brag af en fest inde i gården 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Die Herren - en fantastisk koncert med alle aspekter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER