Frederikshavn Teaterforening har masser af gode ideer

Frederikshavn Teaterforening har masser af gode ideer

25. juli 2013 - kl. 9:19 - af

Solen står højt på himlen, ferien er over os og livet nydes mest udendørs.

Når vi kommer lidt længere hen på året, vil det igen være tid for de indendørs sysler. Her har de i Frederiks-havn Teaterforening masser af gode ideer til oplevelser, der kan give stof til eftertanke, glæde og begejstring.

Sæsonen starter med Turnepremiere på Vendsyssel Teaters opsætning af Shirley Valentine, i Skagen fredag den 30. august kl. 19.30 og i Manegen i Sæby lørdag den 31. august. Så igen i denne sæson kommer de rundt i hele kommunen.

Anders Agger kommer helt tæt på en masse nordjyder, når han søndag den 29. september besøger Frederikshavn Teaterforening. ”Det er helt forrygende som vores seance med Anders Agger er blevet taget imod”, udtaler næstformand Lilly Pedersen. ”Vi har virkelig sat en person på programmet, som i den grad giver folk lyst til at besøge os”.

Det bliver spændende og se og høre Anders Agger live, når man for tiden, næsten dagligt, kan møde ham via fjernsynet, men i egen høje person – det kan kun blive bedre.

Der er kun enkelte ledige billetter, så det bliver en fyldt teatersal i Det Musiske Hus, der skal lytte med når Anders Agger fortæller om alle de fantastiske mennesker, han har mødt på sin vej.

Forestillingen ONE den 15. oktober med Uppercut Danseteater har Integrationsrådet virkelig været med til at sætte i centrum. Integrationsrådet har fået mulighed for at møde de fantastiske unge dansere efter forestillingen og høre om deres liv på og udenfor scenen, dette glæder teaterforeningen sig også meget til. Det er skønt når kultur og forskellige etniske tilgange kan gå op i en højere enhed. Her er der også stadig mulighed for at købe en billet og prisen er sat, så alle kan være med.

Der ud over får teaterforeningen besøg af mange store opsætninger og mange store og kendte skuespillere, så de håber at publikum vil bakke op om det store arbejde, de lægger i at tage turnerende professionelt teater til Frederikshavn Kommune.

Samtidig er de også glade for at vide, at de gør en forskel i relation til oplevelsesøkonomien i Frederikshavn Kommune, idet mange vælger at gå ud og spise før eller efter en forestilling og på den måde – få en hel aften fyldt med gode oplevelser i deres egen kommune.

Hvis man vil se mere om hvad de byder på i sæsonen, kan man som altid klikke ind på www.frederikshavnteaterforening.dk og se de mange gode forestillinger de har i efteråret 2013 og forår 2014.

”Husk, i Frederikshavn Teaterforening arbejder vi på at skabe oplevelser, som man ikke lige forventer, så hvem ved, lige pludselig, sker der måske noget helt ekstraordinært, så følg med – i en aktiv og engageret forening, der altid sætter gæsten i centrum”, slutter Lilly Pedersen.

Skulle der sidde nogen og mangle et godt tilbud til en aften for en flok ansatte, foreningsmedlemmer eller andre grupper, så grib fat i en fra bestyrelsen. De laver gerne en god oplevelsespakke specielt for jer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Teaterforening har masser af gode ideer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER