Fra advokatkontor til moderne ejerlejligheder

Fra advokatkontor til moderne ejerlejligheder

25. juli 2013 - kl. 9:59 - af

Som nogen måske har bemærket, ligner Vestergade 1 ikke sig selv, men en stor byggeplads.

Ejendommen består af to sammenbyggede huse, og har indtil fornylig været anvendt til erhverv (kontorbygning for advokaterne Hjulmand & Kaptain).

Nu skal hele huset totalrenoveres fra A til Z, og bygningen skal i fremtiden fungere som 4 tidssvarende luksus ejerboliger med en unik placering i byen langs åen.

De 4 ejerlejligheder, der er på henholdsvis ca. 117, 117, 140 og 174 kvm. vil blive indrettet med alle moderne faciliteter, og med meget stor terrasse/ tagterrasse til hver bolig med udsigt til Sæby Å, samt privat p-plads.

Bag renoveringen og ombygningen, som er i fuld gang, står Vestergade Invest ApS.

”Når lejlighederne står færdige, vil de alle være fremstå med glatte vægge og lofter samt lyse trægulve, alt sammen opført af kvalitetsmaterialer. Køkkener og inventar af bedste kvalitet. Lejlighederne vil alle indeholde entre/garderobe, bad med vaskesøjle, køkken/alrum, opholdsstue, 1-2 værelser, soveværelse samt balkon med udsigt til åen og de grønne områder”, fortæller Jesper Jensen fra Vestergade Invest ApS. Endvidere vil der til hver bolig tilhøre stort depot rum på ca. 20M2

Eventuelle spørgsmål og salg kan rettes til Jesper på 3066 7201

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra advokatkontor til moderne ejerlejligheder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER