SF hilser nye toner hos S velkommen

SF hilser nye toner hos S velkommen

14. juli 2013 - kl. 11:06 - af

Under overskriften “Stilhed før stormen” byder den nye socialdemokratiske leder, Birgit Hansen, sig til som aktiv aktør i udformningen af næste års kommunale budget. Vi ønsker at gøre vores indflydelse gældende, skriver Birgit Hansen.

Det vil vi gerne fra SF’ s side kvittere for!

Efter en sand ørkenvandring i det meste af indeværende byrådsperiode, hvor Socialdemokraterne har holdt sig uden for indflydelse på stort set alle væsentlige områder, er det befriende at lytte til de nye toner fra byrådets største parti. Den ændrede socialdemokratiske strategi kan betyde, at S-SF flertallet langt om længe kan bruges til noget konstruktivt.

Paul Rode Andersen
Byrådsmedlem SF

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF hilser nye toner hos S velkommen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER