Danske mesterskaber afviklet på Jagtcenter Nord

Danske mesterskaber afviklet på Jagtcenter Nord

9. juli 2013 - kl. 16:31 - af

I weekenden blev det danske mesterskab i jagtskydning afviklet på Jagtcenter Nord i pragtfuldt vejr. Deltagelsen var stor med 121 kvalificerede skytter om lørdagen, mens 97 deltog om søndagen. Skytterne kom fra hele landet, og mange havde taget ægtefælle og børn med og overnattede i campingvogne og telte på jagtcenterets store naturplads.

Mens landets eliteskytter var i konkurrence både lørdag og søndag, hyggede resten af familien sig i det pragtfulde lune solskinsvejr ved søen, hvor også familiernes medbragte hunde af og til tog et lille svalende bad.

Disciplinen var jagtskydning til lerduer, og her skulle skytterne gennem flere serier med 40 lerduer. Duerne kom farende ud af maskinerne med omkring 80 kilometer i timen. Der blev skudt i fire retninger nemlig bagduer, venstre- og højre sideduer samt spidsduer. Duerne kom som 4 enkelte og 3 dobbelte duer sammen.

I herreklassen var der stor spænding til det sidste, hvor de 10 bedste gik videre til finaleskydning.

Resultater og danske mestre i de forskellige klasser blev som følger.

Herreklassen: 1) Ivan Mølgaard, Sevel 2) Per Thomsen, Hjallerup 3) Peter Terkelsen, Krogager.

Seniorklassen: 1) Ivan Mølgaard, Sevel 2) Christian Billeschou, KFK 3) Peter Terkelsen, Krogager.

Dameklassen: 1) Kristina Christensen, Sevel 2) Marie-Louise Ahtonn-Lyng, Hedehusene 3) Gitte Haue KFK.

Juniorklassen: Jacob Iversen, Lund 2) Simon Kruse, Grindsted 3) Nicolai Hansen, Aalborg.

Old Boysklassen: Palle Olsson, Hedehusene 2) Peter Kolding, Ansager 3) Flemming T. Pedersen, Hjallerup.

Veteranklassen: Jørgen Schmidt, Hadsund 2) Arne Larsen, FFF 3) Jan Ovesen, KFK.

Super Veteranklassen: Helge Nielsen, Strandager 2) Christian Jørgensen, Østed 3) Jørgen Davidsen, Sevel.

Formand for jagtcenter Nord, Klaus Jensen, Sæby, betegner mesterskabet som en stor succes, der blev afviklet i god ro og orden med mange tilskuere og mange skytter, der havde et par dejlige dage på centeret. Et DM der har givet masser af godwill til centeret i det ganske land, fortæller Klaus Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danske mesterskaber afviklet på Jagtcenter Nord ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER