Sommerkoncert i Lyngså kirke<br>…

Sommerkoncert i Lyngså kirke

8. juli 2013 - kl. 8:55 - af

Også i 2013 fortsætter den gode tradition med en sommerkoncert i Lyngså kirke. Når grillen er slukket og glasset tømt er det tid til at begive sig til Lyngså kirke til en musikalsk oplevelse.

Tirsdag den 23. juli kl. 20 – Koncerten er med Tine Lilholt på fløjte og Søren Rasmussen på orgel.

Duoen har arbejdet sammen i fem år omkring klassisk musik for fløjte og orgel. Denne instrumentkombination er yders vellykket, idet begge er blæseinstrumenter og bygger på de samme principper.

Duoen har i begyndelsen af juni indspillet en række klassiske ‘hits’ i både original form, men hovedsaglig i transskriptioner for fløjte og orgel. Der vil således blive lejlighed til at høre kendt musik f.eks. Mozarts berømte ‘Elvira Madigan tema’, der blev udødeliggjort via en berømt kærlighedsfilm af svenskeren Bo Viderberg. Der vil også blive spillet musik af Bach: Jesu bleibet meine Freude og ‘Åndernes dans’ af Gluck.

Programmet byder også på mere ukendt musik af den franske romantiker Alexandre Guilmant, der skrev et betagende smukt stykke til minde om sin far: Souvenir. Undervejs spiller organist Søren Rasmussen et par festlige solostykker på Lyngså kirkes dejlige orgel: Léfebure Wely’s: Concert Bolero og Bach’s pompøse: Dorisk toccata.

Den nye cd præsenteres ved en koncert i Abildgård kirke lørdag den 12. oktober, men allerede den 23. juli er der altså ”smagsprøver” at få i Lyngså kirke.

Koncerten har en entré på 50 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerkoncert i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER