Harmonikamusik på jollehavnen i Voerså

Harmonikamusik på jollehavnen i Voerså

8. juli 2013 - kl. 9:42 - af

Sommerens musikøveaftener er i fuld gang på jollehavnen i Voerså på torsdage. Det er Agersted Harmonikaklub, der benytter sommeren til at komme ud til turister, fastboende og andre interesserede.

Rundt om på bordene ligger der sanghæfter, og så er det de besøgende, der bestemmer, hvad der skal synges og spilles. Forslagene er mange ud af de omkring 80 muligheder, der er at vælge imellem. Når muligheden opstår, og de fremmødte kan klappe i takt på sang og musik – ja så gør de det, og det skaber en vis stemning. Især når orkesteret spiller ”Whisky in the jar”, der betyder whisky i krukken.

Orkesteret består ikke bare af harmonikaspillere, men også trommer, kontrabas og en forsanger.

Forsangeren er Reinhardt Frahm fra Sæby, og han holder liv i publikum, der sidder og synger, nynner og tripper med skoene i græsset. Ind imellem fortæller forsangeren sjove historier, for så kommer publikum i ekstra stemning. En af dem kommer her.

”En dame kom ind til apotekeren for at købe giftigt arsenik, på grund af hendes mand var utro, og nu skulle han væk. Apotekeren nægtede, og sagde det ikke kunne lade sig gøre. Damen viste nu apotekeren et foto af sin mand, der var i fuld gang med apotekerens kone. Joh – nu mente apotekeren godt, det kunne lade sig gøre, for som han sagde, var han ikke i første omgang klar over, konen havde recept med.”

De små historier skaber et ekstra kolorit over øveaftenerne, og de fremmødte får nogle billige grin.

Af hensyn til vejrguderne stiller Voerså Borgerforening telt op ved havnens klubhus, så alle kan komme i læ og tørvejr. I pausen sælges der kaffe, te, kage, øl og vand.

Alle øveaftener er fra 19 – 21, og der fortsættes indtil torsdag 8. august. Eneste undtagelse er torsdag 25. juli. Her flytter orkesteret på Nørgård i forbindelse med en natur, vildt, vin, musik og smageaften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Harmonikamusik på jollehavnen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER