Ny profilbog om kommunen udkommet

Ny profilbog om kommunen udkommet

5. juli 2013 - kl. 6:33 - af

Den nye profilbog portrættterer store dele af kommunen, og mange borgerforeninger, menighedsråd, fritidsfotografer har bidraget med gode beretninger og historier.

Torsdag den 4. juli er den nye bog om Frederikshavn kommune blevet offentliggjort. Det er firmaet Byprofil Aps, der udgiver bogen, som er blevet til i et tæt samarbejde med Frederikshavn Kommune. Kunstner Steen Karlsen har lavet et smukt maleri, der afspejler en række af kommunens mange vartegn, og maleriet pryder bogens omslag.

Det lokale erhvervsliv har bakket op og er med i bogens bageste del. Bogens forreste del beskriver kommunens 4 vækstspor og en lang række lokalsamfund har velvilligt skrevet små portrætter om netop deres by og opland, ligesom mange har leveret smukke billeder til bogen. Nordjyllands Kystmuseum har leveret input om historiske begivenheder, og kommunens naturvejleder fortæller om spændende naturoplevelser.

Frederikshavn Kommune vil bruge borgen til repræsentative formål, bl.a. i forbindelse med gæster fra ind- og udland, ligesom vi vil tage bogen med ud i verden.

Bogen er på dansk, engelsk og tysk.

En online version af den nye profilbog kan ses her.


Den nye profilbog kan købes hos
:
Turistbureauerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby ligesom Jørgensens Boghandel i Skagen og Engsig i Frederikshavn forhandler bogen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny profilbog om kommunen udkommet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger