Skoleårsafslutning for eleverne på Stidsholt

Skoleårsafslutning for eleverne på Stidsholt

4. juli 2013 - kl. 16:12 - af

Lørdag d. 29. juni tog Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole afsked med elevårgang 2012-2013.
Efter en lang prøveperiode og en outrouge med rengøring og tur til Drengeborg ved Aalbæk, vendte elever og personale tilbage til Stidsholt, hvor forældre og øvrige familiemedlemmer var samlet til dimissionsfest og afsked.

Forstander Steen Jensen fremhævede i sin dimissionstale elevårgang 2012-2013 som en meget stabil årgang, som bl.a. meget længe præsterede at være flere elever, end de 114 elever, der begyndte på Stidsholt i august 2012. Også de mange flotte sportsresultater, der i løbet af skoleåret blev opnået, bl.a. et Danmarksmesterskab i holdbadminton for efterskoler og Jysk Mesterskab i AA-rækken i drengehåndbold, blev nævnt.

Efter en flot elevoptræden, hvor elev Line Mouritsen flot fremførte to sange akkompagneret af lærer Torben Pihl, blev prøvebeviser uddelt, og herefter var det for eleverne tid til en tårevædet afsked.

Henover sommeren lægger Stidsholt hus til flere sportscamps for ungdomsspillere og til træningslejre for både de danske mestre i herrehåndbold Aalborg Håndbold og i damehåndbold FC Midtjylland, inden det nye skoleår og dermed elevårgang 2013-2014 begynder søndag d. 11. august.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleårsafslutning for eleverne på Stidsholt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER