Ordet er frit: En typisk Tousgaard

Ordet er frit: En typisk Tousgaard

2. juli 2013 - kl. 14:59 - af

Børne- og ungdomsudvalget vedtog i forbindelse med budget 13 på opfordring fra den forældrevalgte skolebestyrelse i enighed at oprette en SFO i Hørby. For stemte også Jørgen Tousgaard.
Forleden bekræftede udvalget, at forslaget stod ved magt, men Tousgaard tog forbehold på den måde, at han ønskede en udsættelse.

Tousgaards adfærd er enestående. Han vil både blæse og have mel i munden. Han stemmer for SFO’en, men tager samtidig forbehold, fordi han vil pleje nogle vælgerintereser i sit pastorat.
Denne politiske dobbeltmoral er et særkende for Tousgaard. Ingen af hans argumenter var ukendte, da beslutningen med Tousgaards stemme blev truffet i efteråret 2012. Forskellen er alene, at nogle forældre  er uenige med den skolebestyrelse, de selv har valgt – og de stemmer forsøger Tousgaard nu at gafle i et valgår.

Til orientering er der mere format over Tousgaards to socialdemokratiske partifæller, Irene Hjortshøj og Bjarne Kvist. De stod ved forliget og havde ikke behov for at få ført et forbehold til protokols.

Paul RodeAndersen
Byrådsmedlem SF

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: En typisk Tousgaard ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER