Lyngså marked var en succes<br>…

Lyngså marked var en succes

2. juli 2013 - kl. 0:03 - af

Formanden for Lyngså Boldklub, Anette Olsen, betegner årets marked som en succes.

– Vejret har vist sig fra den lune side, og alle fire dage har markedet været godt besøgt. Med hensyn til et kommende marked i Lyngså næste år, så er der bestemt en positiv stemning blandt medlemmerne i Lyngså Boldklub, der er arrangør.

– Med hensyn til regnskabet kan vi ikke sige noget endnu, men det ser da bestemt positivt ud med en god omsætning, så vi håber da også på et overskud til boldklubben, siger Anette Olsen.

Markedet startede torsdag aften med stort bankospil i teltet, hvor der var næsten fuldt hus.

Fredag aften varmede danseorkesteret Curly Band publikum op, inden markedsrevyen gik i gang. Her mødte omkring 400 publikummer op, og de fik en oplevelse at gå hjem på.

Lørdag morgen blev der serveret gratis kaffe og rundstykker til alle, og senere kunne publikum få målt effekt- og ydeevne på privatbilen. I firmafodboldturneringen deltog 9 hold, og her blev Danish Crown i Sæby, den endelige vinder. Lørdag aften var der knap nok fyldt i teltet, til de to danseorkestre 4Play og Party Uartig Band. Men her mente Anette Olsen, at det alene skyldtes konkurrencen fra de mange aktiviteter i området, der netop var i samme weekend.

Søndag morgen blev der igen serveret gratis kaffe og rundstykker, og herefter var der gudstjeneste under ledelse af sognepræst Helge Morre Pedersen, Albæk. Herefter var der resten af dagen harmonikamusik i teltet og afvekslende musik på pladsen ved Two Steps.
Dansktopsangeren Richard Ragnvald optrådte to gange søndag eftermiddag, og han trak en del mennesker til, der stod og sang med på hans kendte sange.

På pladsen var der omkring 40 kræmmere, der faldbød sine varer. En af dem var Anne Mette Gjøderum fra Sæby, der solgte smykker, og som fortæller.
– Jeg har da ikke solgt vildt og imponerende, men det går da an, og jeg er tilfreds. Jeg har boet her i campingvognen sammen med en veninde og min hund Buster i disse dage. Vi var for et stykke tid siden på Hjallerup Marked, og næste gang er det Tversted Marked, det gælder. Her ud over stiller jeg også gerne op på Sæby Torv om lørdagen, siger Anne Mette Gjøderum.

Det 23. Lyngså Marked sluttede søndag eftermiddag med udtrækning af Lyngså Boldklubs tombolas hovedgevinster.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså marked var en succes
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER