Dronningens Fortjenstmedalje til jubilar i Nordjyske Bank

Dronningens Fortjenstmedalje til jubilar i Nordjyske Bank

2. juli 2013 - kl. 9:10 - af

Mandag den 1. juli blev enden på et langt og indholdsrigt arbejdsliv, for erhvervskunder rådgiver Jøren Christiansen, der denne dag fejrede sit 50 års jubilæum og nu går på pension.

Jubilæet og valget om at gå på pension, blev fejret med en reception med Nordjyske Bank som vært. Mødelokalet øverst i banken, var fyldt til randen. ”Jeg spurgte Jøren, hvor mange jeg skulle bestille mad til”, fortæller Torben Schioldan, Jøren svarede “åhh – en 50 stykker vil jeg tro”. Torben siger, mens han kigger ud over de mange fremmødte “Godt jeg ikke lyttede til det”. Lidt i to, var små 50 mennesker kommet – det var endnu ikke forretningsforbindelser af Jørens, men venner og familie.

Da Torben Schioldan holdt sin tale for Jøren, var der vel en små 100 mennesker i lokalet. Torben beskrev blandt andet Jøren, som en loyal og meget vidende medarbejder og kollega. Kollagerne har ofte nydt godt af Jørens store indsigt og erfaring. “For nogen, ville 50 år på samme arbejdsplads måske virke som om, man er gået i stå”, fortsatte Torben Schioldan sin tale, “men det er bestemt ikke tilfældet for Jøren. Jøren har fulgt med tiden og altid arbejdet med både interesse og engagement. Både som filial bestyrer, landbrugs rådgiver og senest som erhvervsrådgiver”.

Torben Schioldan sluttede sin tale med at overrække Jøren Christiansen Dronningens fortjenstmedalje for “lang og tro tjeneste” – “Når Jøren ikke vil til Amalienborg, må Amalienborg komme til Jøren” sluttede Torben Schioldan.

Arrangementet sluttede med, at kollegaerne fra banken og fra andre filialer stødte til receptionen efter lukketid.

Det var en tilfreds og yderst “begavet” jubilar, der for sidste gang låste døren bag sig i Nordjyske Bank i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dronningens Fortjenstmedalje til jubilar i Nordjyske Bank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger