Musikfesten blev endnu engang en stor succes

Musikfesten blev endnu engang en stor succes

1. juli 2013 - kl. 0:06 - af

Musikkorps Sæbys stort anlagte musikfest i weekenden blev som for 3 år siden en stor succes, kun Vorherre var lidt på tværs. Udover de 80 gratis koncerter, der er blevet spillet i de tre dage musikfesten har varet, og fordelt over hele byen, har der været karnevalsoptog, showoptræden og folkedans.

Som for 3 år siden – ved seneste musikfest – var der igen i år et gennemgående TEMA.  I 2010 var temaet DISNEY. I år var temaet BEATLES.

Dette blev særdeles synliggjort ved det store optog lørdag kl. 14 fra Sæby Havn til midtbyen. Her var 700 musikanter fra 27 bands forklædt som Beatles og deres musik. Nogle optrådte i neon farvet Sgt. Pepper outfit og én var klædt ud som gul undervandsbåd, og musikken, der gav genlyd i byens gader, var naturligvis også af Beatles.

Vejret var desværre ikke det bedste, men Sæby Festservice havde sørget for, at alle telte var forsvarlig tøjret i betonklodser, så de blot skulle justeres en gang imellem.  I år har orkestrene dog måtte aflyse en enkelt koncert på grund af regn, fordi enkelte instrumenter ikke tåler vand.

Orkestermedlemmerne kommer fra Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

Musikkorpset sluttede søndag aften festen af med en koncert på havnen og traditionen tro blev flaget spillet ned kl. 21. Musikkorpsets formand Inge Nørrebjerg, kunne dog trods dårlig hals i sin afslutningstale på havnen løfte sløret for en ny musikfest om 3 år, inden hun afslutningsvis roste de mange hjælper, der har lagt et utal af timer i frivilligt arbejde under den 14. Internationale musikfest i Sæby.

Her under kan man se de tre festlige dage i billeder, der vil de næste dage komme flere til.

En kommentar til “Musikfesten blev endnu engang en stor succes” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Musikfesten blev endnu engang en stor succes”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikfesten blev endnu engang en stor succes ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER