55 MG biler model T samlet i Vendsyssel

55 MG biler model T samlet i Vendsyssel

29. maj 2013 - kl. 13:11 - af

”MG Car Club” Sjælland havde lørdag den 25. maj arrangeret træf og tur for MG’s T-modeller fra 1936 til 1955.

Ca. 55 biler fra Danmark, Sverige og Tyskland havde sat hinanden stævne på flådestationen i Frederikshavn for lige at se hinanden og især hinandens biler an. Der blev beundret, diskuteret, pudset og poleret, mens man ventede på, at de sidste skulle ankomme. Den medbragte madpakke blev spist, inden deltagerne kørte ud og viste sig for offentligheden.

At det er gamle biler, der køres i, vidner denne lille hændelse om. Pludselig råber en mand som snakker i telefon: – Er der nogen der har en kondensator? Der holder en i Gærum uden tænding. Hurtigt blev den ønskede del fundet i en kasse i et bagagerum, og en stafet sendt af sted. Kort tid efter var alle samlet.

Der opstod også lidt dramatik kort før den lange kortege skulle af sted mod Strandby. En benzinpumpe var stået af, og under udskiftningen af denne forårsagede kombinationen af udløbet benzin og en lille gnist en mindre brand i motorrummet. Den blev dog hurtigt slukket uden større skader.

På havnen i Strandby måtte pulverslukkeren atter i aktion, da der opstod kortslutning i et ledningsnet. Også her blev ilden slukket så hurtigt, at det nok var pulverslukkeren, som anrettede størst skade. Alle genvordighederne blev taget med godt humør, og alle var klar til at hjælpe med at få køretøjerne køreklar igen. Der blev ikke brug for autohjælp denne gang.

Fra Strandby gik turen til Skagen og herefter til ”Tannishus”, hvor deltagerne festede og overnattede.

Søndag kørtes der via Løkken og Hirtshals til ”Fårup Skovhus”, hvor man sluttede af med spisning, inden alle kørte hver til sit.

– En herlig weekend sammen med en masse dejlige mennesker i en masse fantastiske biler! Undervejs har der været mange nysgerrige og beundrende tilskuere og somme tider også misundelige blikke. Når det hele så foregår i rigtig fint vejr, så kan det ikke blive bedre, slutter en af de deltagende MG-ejere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '55 MG biler model T samlet i Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER