Lyngså Marked afholdes for 23. gang…

Lyngså Marked afholdes for 23. gang…

28. maj 2013 - kl. 0:07 - af

I Lyngså Boldklub arbejdes der ihærdigt, for at få de sidste små detaljer på plads, inden markedet løber af stabelen 27. til 30. juni. Der mangler endnu et par aftaler, inden alt er som det skal være, men det regnes kun for at være en formalitet, inden markedet kan skydes i gang for 23. gang.
Der lægges ud torsdag aften med et stort bankospil, og her er der hele 12 kvarte grise på spil foruden et hav af andre fine gevinster.
Fredag eftermiddag åbner markedet igen, og her kommer der gang i den, når den store lokalrevy fyres af. Det plejer ikke at gå stille af, så indtil flere borgere fra både Lyngså og omegn kan vente sig en ordentlig omgang i revyens søde honningslynge. Teltet plejer at være fyldt op, og efter forhåndsforlydender er der også denne gang stor interesse for revyen.
Både før og under revyen kan man høre toner fra ”Curly Band”, mens de skruer op for gassen efter revyen med dansemusik.

Lørdag morgen bydes der på gratis kaffe og rundstykker i teltet, og i løbet af formiddagen er der forskellige aktiviteter, der endnu ikke er helt på plads. Midt på eftermiddagen starter en stor firmafodboldturnering, og til aften spilles der op til dans ved hele to orkestre nemlig ”4Play” samt ”Party Uartig Band”.
I løbet af lørdagen kan man få målt sin bils ydeevne, effekt og hestekræfter på et rullefelt. Her stiller firmaet Wolf3D fra Fyn op, med alt det nødvendige udstyr.

Søndag er der igen gratis kaffe og rundstykker fra morgenstunden, og herefter går den traditionelle markedsgudstjeneste i gang ledet af sognepræst Helge Morre Pedersen, Albæk.
Senere på formiddagen og til langt ud på eftermiddagen er der mange forskellige aktiviteter. Blandt andet er der musik i teltet ved Volstrup Harmonikaklub.

På pladsen ligger Frederiksens Tivoli, og der er i omegnen af 50 kræmmere, der handler med alt muligt og faldbyder sine varer, så der skulle være mulighed for at gøre en god handel.

Under hele markedet er Syvsten Kro på plads med alt hvad hjertet kan begære af mad. Hver dag kan man få alt hvad man kan spise for næsten ingen penge. Om torsdagen er det dansk bøf med bløde løg. Fredag bydes der på stor buffet med tun, kylling, skinke, frikadeller, roastbeef, to slags kartofler og salat. Lørdag kan man vælge mellem skipperlabskovs og svinekam stegt som vildt, og søndag er det stegt flæsk og persillesovs samt biksemad med spejlæg.

Alle markedsdage har Lyngså Boldklub en tombola på pladsen med masser af sponserede gevinster, og traditionelt er det sidste der sker på markedet udtrækning af tombolaens hovedgevinster.

Hvis nogen ønsker at vide mere, har Lyngså Boldklub en hjemmeside, der kan ses på www.lyngsaaboldklub.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså Marked afholdes for 23. gang...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER