Sidste chance for billige billetter til Dybvad Open Air

Sidste chance for billige billetter til Dybvad Open Air

27. maj 2013 - kl. 0:05 - af

Sommerens koncertprogram i Søparken er blevet taget godt imod af publikum – og derfor kan arrangørerne nu så småt melde udsolgt på de første 500 billige billetter til Dybvad Open Air den 3. august, hvor Danser Med Drenge, Johnny Madsen, Queen Machine, Østre Gasværk og Stig & Vennerne står for underholdningen på den store scene.

Fredag den 31. maj er således sidste chance for at sikre sig én af disse billetter – og arrangørerne opfordrer til, at årets Fars Dags gave kommer i hus inden prisen stiger lørdag den 1. juni!

Ud over de fem bands kan koncertens gæster også glæde sig til live-musik i pubteltet, DJ-musik i eventteltet – og naturligvis AfterParty i VIP-teltet efter sidste tone fra Danser Med Drenge lørdag aften. I VIP-teltet fortsætter festen ufortrødent til kl. 01.00 med live-musik, og der er naturligvis gratis adgang samt gode tilbud i AfterParty-baren, lover arrangørerne.

Læs mere om billetsalget til årets musikbrag i Søparken på www.dybvadopenair.dk eller på koncertens Facebook-side, hvor der både er konkurrencer og flere spændende nyheder (bl.a. til VIP-gæster) frem mod koncerten i august!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste chance for billige billetter til Dybvad Open Air ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER