Oplev vores smukke kyster med Hjerteforeningen

Oplev vores smukke kyster med Hjerteforeningen

27. maj 2013 - kl. 11:47 - af

Den 2. juni går årets Kystvandring til den smukke og velbesøgte kyst ved Sæby. Her kan du kombinere en smuk gåtur med frisk luft, motion og viden om en del af Danmarks vildeste og smukkeste natur.

Kom og vær med
Det er oplagt at benytte naturen, når man skal motionere, frem for altid at søge mod sportshaller, fitnesscentre osv. Særligt hvis man bor tæt på et kystområde, som her i Sæby, siger formand for Hjerteforeningens Lokalkomite i Sæby, Kisser Olsen.

Kysterne er Danmarks vildeste natur, og de er enestående i international sammenhæng. Danmarks 7300 km kyststrækning er et fælles gode, som vi skal værne om. Ved kysten er naturen og naturkræfterne helt synlige.

I Sæby starter vandreturen kl. 10 ved Sæby Søbad , Strandvejen og går langs stranden mod Frederikshavn, hvor vi nyder synet mod Frederikshavn og udover Aalbæk bugt. Efter ca. 5 km. vender vi om – går mod syd og nyder synet af Læsø og Sæby.

Undervejs byder vi på frugt og vand.

Parat til Hjertestart
Efter gåturen vil der ved Sæby Søbad være undervisning i genoplivning, og deltagerne vil få mulighed for at få et læringssæt med hjem.
Tag familie og venner med til en dejlig naturoplevelse.

Tilmelding er ikke påkrævet, og det er gratis for alle at deltage. Detaljer om alle vandreturene kan ses på www.kystvandringen.dk, og man kan følge Kystvandringen på Facebook via www.facebook.com/kystvandringen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev vores smukke kyster med Hjerteforeningen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER