Nordjyske Bank lukker filialen i Dybvad

Nordjyske Bank lukker filialen i Dybvad

22. maj 2013 - kl. 15:23 - af

Nordjyske Bank lukker filialen i Dybvad og flytter filialens 3 medarbejdere til henholdsvis Sæby og Hjallerup.

Vores kunder forventer den bedste rådgivning og mere og mere specialviden. Det er baggrunden for, at vi har sidste åbningsdag i Dybvad den 14. juni og samler kræfterne i henholdsvis Sæby og Hjallerup, forklarer områdedirektør Torben Schioldan.

Han fortsætter: ”Vi overvejer altid tingene meget grundigt, når vi ændrer på eller lukker filialer. Det gør vi, fordi vi har forståelse for, at det betyder noget for et lokalsamfund, når en bankfilial lukker. Derfor beholder vi også pengeautomaten, så borgerne i Dybvad stadig kan hæve penge i deres nærområde”.

Kunderne vil ligeledes  indtil videre kunne benytte sig af bankens brevindkast, som vil blive tømt 2 gange ugentlig.

Samtidig får alle kunderne mulighed for at beholde deres nuværende rådgiver. Vi stræber hele tiden efter at give kunderne den allerbedste rådgivning og dette tror vi på, at vi sikrer fremadrettet ved at samle medarbejderne i større enheder, forklarer Torben Schioldan.

Selvom banken lukker sin filial i Dybvad, bliver der ikke ændret på, at Nordjyske Bank løbende vil bakke op om det lokale idræts- og foreningsliv.

”Vi er stadig et lokalt Nordjysk pengeinstitut, som bakker op om de lokale initiativer. Sådan har det altid været og sådan vil det også fortsat være i Dybvad”,  slutter Torben Schioldan.

Det er planen, at bankens bygning sættes til salg efter sommerferien.

Evt. spørgsmål kan rettes til Torben Schioldan på 61614573

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank lukker filialen i Dybvad ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER