Dansk-Norsk venskabskor kommer til Volstrup Kirke

Dansk-Norsk venskabskor kommer til Volstrup Kirke

22. maj 2013 - kl. 0:04 - af

Kæmpe korkoncert i Volstrup Kirke, lørdag den 25. maj kl. 16.30. Der er gratis entré, men de beder om et bidrag til Folkekirkens Nødhjælp.

Sangkoret MAS (Musikskolens Afdeling i Sæby) og PRO-KOR fra Fevik i Norge kommer og giver koncert sammen.

Sangkoret MAS synger fortrinsvis i kirker og på ældrecentre. Det har stor underholdningsværdi, og repertoiret er meget alsidigt. Koret synger muntre og rytmiske danske og udenlandske sange. Repertoiret er tilpasset lejlighed og årstid. Der er 28 glade sangere fordelt på 4 stemmer, som dirigeres af musikpædagog Jette Sørensen.

Ideen til et norsk venskabskor opstod meget naturligt for MAS-koret, da der er 3 norske sangere i koret.  Den ene sanger har desuden tæt kontakt til PRO-KOR fra Fevik i Norge. I efteråret 2010 var kontakten en realitet, og i juni 2011 rejste MAS-koret til Fevik. Besøget blev så stor en succes, at man aftalte et norsk genbesøg i Danmark.

Ved denne koncert optræder korene både hver for sig og sammen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dansk-Norsk venskabskor kommer til Volstrup Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER