Virksomhederne kan blive klogere på ISO 9001

Virksomhederne kan blive klogere på ISO 9001

19. maj 2013 - kl. 15:54 - af

Erhvervshus Nord og MARCOD inviterer til gratis gå-hjem-møde om kvalitetscertificeringen ISO 9001 den 29. maj.

Det gør de, fordi kvalitet er blevet et vigtigt konkurrenceparameter på det globale marked og særligt på det voksende offshore-marked, hvor der er et potentielt stort marked for mange lokale virksomheder. Kunder og store virksomheder kræver i stigende grad, at deres underleverandører og samarbejdspartnere er certificerede. Det er derfor relevant for mange små- og mellemstore virksomheder at overveje en ISO 9001-certificering, der er en international kvalitetsstandard.

– Vi oplever, når vi er ude at tale med virksomhederne, at en del mindre virksomheder ser det som en hindring ikke at være ISO-certificerede i den stigende globale konkurrence og med det voksende kundekrav på dette område. Samtidig oplever vi, at mange tror, at det er en stor mundfuld at gøre virksomheden klar til at blive certificeret, og vi vil derfor gerne afmystificere den opgave og give dem mere information om ISO med dette gå-hjem-møde, siger Christine Lunde, erhvervskonsulent i MARCOD (Maritimt Center for Optimering og Drift).

På mødet vil Flemming Nørgaard og Flemming Rindshøj fra Haabendal Management forklare om begrebet ISO 9001, formålet med certificeringen og selve udviklingen og implementeringen af et kvalitetsledelsessystem. Haabendal Management er et konsulentfirma, der blandt andet hjælper virksomheder med at blive ISO-certificerede.

Derudover vil kvalitetschef Bjarne Sønderby fra Mekanord A/S fortælle om deres overvejelser omkring at blive ISO 9001-certificeret, om selve processen og hvad det har givet til virksomheden.

Mødet finder sted i Kattegat Siloen den 29. maj. fra klokken 15.00 – 17.00. Man kan melde sig til via Erhvervshus Nords hjemmeside eller her www.erhvervshusnord.nemtilmeld.dk/4/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Virksomhederne kan blive klogere på ISO 9001' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger