Uddeling af prisen “Årets Civitanborger”…

Uddeling af prisen “Årets Civitanborger”…

15. maj 2013 - kl. 12:30 - af

Det var en flok meget overraskede frivillige, fra Dybvad Ældrecenter, der mandag eftermiddag modtog prisen som årets Civitaner.

Hyggeholdet havde ellers planlagt en tur i Søparken med kaffen, men grundet den regnfulde eftermiddag måtte arrangementet blive i Ældrecenterets lokaler.

Prisen som Årets Civitaner tildeles den eller de, der uselvisk og uegennyttigt gør et stykke frivilligt arbejde for og med andre, og Hyggeholdet fra Dybvad Ældrecenter laver til hverdag og fest et stort arbejde, der kommer ind under den betegnelse.

Hyggeholdet afholder ugentlige gåture, spiller bowling, afholder bankospil, arrangerer busture, bager vafler og deltager i modeopvisninger på ældrecenteret. Hyggeholdet afholder i november, i samarbejde med aktivitetsmedarbejderne det altid meget velbesøgte julemarked, hvorfra alle indtægterne går til at holde arrangementer for beboerne på Dybvad Ældrecenter. De frivillige står også til rådighed, når der er modeopvisning. Der er også en bustur indimellem og en gang vafler er altid en succes.

Med til prisen som årets Civitaner følger et kontant beløb på kr. 5.000, og der ud over blev Hyggeholdet tildelt en mindeplade med inskription, som de glæder sig til at sætte op på Dybvad Ældrecenter.

”Det er med stolthed, vi kan sige, at det er ”vores” frivillige, der har modtaget den flotte og velfortjente pris, og vi vil gerne sige mange tak”, siger Anette Spolum, Centerleder Dybvad/Præstbro Ældrecenter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER