JC Fiskegrej og Fritid havde i går sidste åbningsdag i Algade

JC Fiskegrej og Fritid havde i går sidste åbningsdag i Algade

15. maj 2013 - kl. 8:19 - af

Jesper Christensen er i disse dage en endnu mere travl mand end normalt, der skal nemlig flyttes.

Derfor er JC Fiskegrej og Fritid i Algade lukket onsdag og torsdag, så alt kan blive flyttet til den nye adresse Havnen 12G med havnens bedste udsigt, som Jesper siger. Her vil der blive hele 398 kvm. at boltre sig på, og det er det dobbelte areal af forretningen i Algade.

”Vi er klar i den nye butik fra fredag kl. 09.00, og holder åbnings reception fra kl. 13.00, hvor vi gerne vil se kunder, familie, forretningsforbindelse og venner. Vi byder på lidt forskellige lækkerier, samt vinsmagning”, fortæller han.

Butikken åbnede i september 2000 og har, siden dengang, været en ekspanderende oplevelse.

De første måneder var på Stygge Krumpensvej i Sæby, men her blev lokalerne hurtigt for små. Så fik Jesper mulighed for at åbne i Algade i den “gamle” Havne Super” og sprang til, men her er pladsen også ved at være for trang, så nu hedder adresse altså Havnen 12G fra på fredag.

Jesper slutter med at fortælle at der pga. flytningen IKKE er børste orm igen før fredag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JC Fiskegrej og Fritid havde i går sidste åbningsdag i Algade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER