Havnegudstjeneste på jollehavnen i Voerså

Havnegudstjeneste på jollehavnen i Voerså

12. maj 2013 - kl. 9:04 - af

Mandag 20. maj, det vil sige 2. pinsedag, rykker kirken ud på jollehavnen i Voerså. Her afholdes havnegudstjeneste, som traditionen byder. For alle tilfældes skyld opstilles telt i forbindelse med havnens klubhus, hvis vejrguderne ikke er, i det helt rigtige hjørne. Hvis vejret er godt, slås alle siderne i teltet op, og de fremmødte ”kirkegængere” kan sidde i skyggen og kigge ud over havnearealet, alt imens havnens halvtamme ænder går vraltende og rappende rundt lige udenfor, og vadefuglene piler af sted gennem luften, mens de fløjtende snakker indbyrdes.

Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært ved en lettere frokost, som de fremmødte kan nyde efter behov i områdets grønne arealer. Hvis det går, som det plejer, er børnene hurtigt færdige med maden, for havnens nærliggende naturlegeplads trækker som en magnet.

Hvis vejret ellers arter sig fra den lune og solrige side, plejer familier med børn gerne at bruge området som en udflugt med gåtur på havnen og ud på molerne samt sejle ture i kanoer på åen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havnegudstjeneste på jollehavnen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger