Aktive Kvinder på skovtur i Bangsbo Botaniske Have

Aktive Kvinder på skovtur i Bangsbo Botaniske Have

12. maj 2013 - kl. 10:04 - af

Aktive Kvinder i Sæby drager onsdag den 15. maj på skovtur. Der er tale om sæsonens næstsidste arrangement. Turen går i privatbiler med start kl.17.30 fra Sæby Rutebilstation til Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn, hvor gartner Herluf Johansen vil vise rundt og fortælle om haven. Aftenen slutter med kaffe og kage i Restaurant Møllehuset. Alle er velkommen, men tilmelding er nødvendig.

Sæsonens sidste arrangement bliver sommerudflugten til Læsø mandag den 10. juni. Der bliver tale om en heldagstur, hvor man på en guidet rundtur vil se de fleste af øens turistattraktioner. Der er stadig enkelte ledige pladser.

To busser med 80 deltagere var med på den netop afviklede og særdeles vellykkede tur til Nordkraft i Aalborg. Efter at have set filmen ”Fra kul til kultur” fulgte en spændende rundvisning på Aalborgs nyeste kulturcenter fra 1. til 13. etage.
Turen sluttede med kaffe og kage på Skråen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder på skovtur i Bangsbo Botaniske Have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER